Vinkit kannustajille ja tukijoukoille

Haluatko seurata juoksijoita?

Kannustajat ovat tervetulleita niin polkujen kuin teidenkin varsille.

Kisakeskuksen tuntumassa olevat P-alueet ovat kuitenkin täynnä jo kilpailijoiden autoista, joten suosittelemme autojen parkkeeraamista muualle.

Reittikartat löydät kunkin sarjaesitelyn alta täältä.

Tapahtuman loppusuora, ns. Sataman polku Kolin satamasta kisakeskukseen nousee jyrkästi kohti maalia. Viimeistään tällä suoralla juoksijoilla (ainakin joillakin) jalka painaa, ja yleisön kannustus auttaa maaliin asti. Parin kilometrin mittaiselle loppusuoralle on kokoontunut aiempina vuosina kannustajia. Samaa toivomme tällekin vuodelle. 

Ensimmäiset juoksijat 13,5 km sarjassa ovat maalisuoralla (arvioita) kello 10.40 alkaen, 42,5 km kiertäjät klo 12.30 kieppeillä, 86 km ja 130 km kiertäjät myöhemmin iltapäivällä. Illan pimetessä tunnelma tiivistyy, ja viimeiset ultrajuoksijat on toivotettu maaliin porukalla. Jos et usko, niin katso BUFF Trail Tourin videonäyte viime vuodelta pari minuuttia ennen maalin sulkeutumista.   

Eikö juoksu kiinnosta?

Jos reissuun on lähdössä seuralaisia, joita tapahtuman seuraaminen ei nappaa, muutakin tekemistä voi etsiä.

Missä voi ulkoilla? 

Jos et halua seurata Vaarojen Maratonin osallistujien askellusta, tästä kartasta löydät Luontokeskus Ukon reittivinkkejä. Karttaan on piirretty kaksi reittiä, joiden pituus on n. 5 km ja n. 7,3 km. Toisen reitin voi aloittaa joko Kolin kylältä tai Satamasta ja toisen Likolahdesta. Molemmat reitit kulkevat Ukko-Kolia sivuten.
 

 

Puuhapäivä perheille klo 12 alkaen

Lasten kanssa reissussa? Loma-Kolilla, 10 km Vaarojen Maratonin kisakeskuksesta, osoitteessa Hiekkaniementie 2, järjestetään lauantaina 12-16 koko perheen puuhapäivä.  

Tarjolla on tekemistä lapsille ja nuorille, mm.

  • Pikkubiljardi
  • Kasvomaalaus
  • Naruonginta
  • Erilaisia pelejä

Osallistumismaksu 5 €/perhe. Tarjolla myös mm. grillimakkaraa, pannaria, mehua, kahvia, teetä.

Yhteystiedot: Holiday Koli Camping, 020 7532300, www.visitkoli.fi