VUODEN 2017 KUVAT: LINKKEJÄ

Perjantain 6.10. ja lauantain 7.10.2017 tunnelmia on taltioitu alla oleviin palveluihin. Kunnioitathan kuvaajien toiveita ja mainitset heidän nimensä, kun käytät kuvia.

Jos haluat, että linkitämme oman kuvapankkisi tälle sivulle, kerro info@vaarojenmaraton.fi

VUODEN 2016 kuvat: linkkejä

Perjantain 30.9. ja lauantain 1.10.2016 tunnelmia on taltioitu alla oleviin arkistoihin. Kuvia voi hyödyntää, mutta kunnioitathan kuvaajien toiveita ja kohteliaisuussääntöjä.

Jos haluat, että linkitämme oman kuvapankkisi tälle sivulle, kerro info@vaarojenmaraton.fi

VUODEN 2015 KUVAT: LINKKEJÄ

Lauantain 3.10.2015 tunnelmia on taltioitu alla oleviin arkistoihin. Kuvia voi hyödyntää ja käyttää, mutta kunnioitathan toiveita ja kohteliaisuussääntöjä ja mainitset kuvan lähteen ja kuvaajan.

  • Karri Pasasen kuvat on otettu pääasiassa lähdössä, maalissa sekä Ryläyksen etapilla. Kuvien ei-kaupallinen yksityiskäyttö on sallittu, kun mainitset kuvaajan nimen. Muita tarkoituksia varten ota yhteys karri.pasanen@luke.fi
  • Tuomas Sovijärven kuvat tunnelma- ja toimintakuvat kertovat reitin arjesta useammassa paikassa.  
  • Aapo Laihon kuvat lähdössä, maalissa ja lukuisissa muissa paikoissa. Oheinen kuva 86 km sarjan naisten voittaja Anna Marinista on Aapon käsialaa.   
  • Jarkko Torvisen kuvagalleria Facebookissa. Jarkko toimittaa kysyjille kuvia tarvittaessa suurempinakin tiedostoina.

Jos haluat, että linkitämme oman kuvapankkisi tälle sivulle, kerro info@vaarojenmaraton.fi

VUODEN 2014 KUVAT: ARKISTOLINKIT ALLA

Voit katsoa vuoden 2014 tapahtumakuvia valokuvaajien omissa kuvagallerioissa, kun klikkaat kuvaajan nimen kohdalla olevaa linkkiä. Muistathan kunnioittaa kuvaajien toiveita kuvien julkaisusta.

Teemu Saramäen kuvat osuuksilta Ikolanaho-Peiponpelto, Ryläys ja loppunousu. Kuvien ei-kaupallinen yksityiskäyttö on sallittu. Muita tarkoituksia varten ota yhteys Teemuun t_saramaki(a)hotmail.com

Karri Pasasen kuvat osuuksilta Sikosalmen lautta (Kiviniemi) sekä Peippola (n. 30/70 km). Kuvien ei-kaupallinen yksityiskäyttö on sallittu. Muita tarkoituksia varten ota yhteys Karriin karri.pasanen@luke.fi